Ceh za smeh je blagovna znamka za upravljanje s talenti, organizacijo prireditev, izobra┼żevanje in ustvarjanje na podro─Źju stand-up komedije, improvizacijskega gledali┼í─Źa, povezovanja prireditev in ostalih oblik alternativne komedije.

S festivalom Pan─Ź in rednimi klubskimi ve─Źeri je Ceh za smeh postal nepogre┼íljivi del letne ponudbe zabave in prireditev s podro─Źja stand-up komedije v Sloveniji. Vodimo tudi ┼íolo stand-up komedije in razli─Źne druge gledali┼íke delavnice, nastopamo na korporativnih dogodkih, sodelujemo pri poslovnih izobra┼żevanjih ipd.

Paradni dogodek Ceha za smeh je Festival stand-up komedije Pan─Ź, ki je edini tovrstni festival v regiji. Poteka od leta 2008, v letu 2009 smo ga uspe┼íno izvozili tudi na Hrva┼íko.

Na┼í kreativni bazen zdru┼żuje tako stand-up komike kot gledali┼íke improvizatorje, poleg tega vztrajamo tudi na strokovnosti v kulturnem mened┼żmentu. Razvijamo in bogatimo kulturno ustvarjanje na podro─Źju stand-up komedije in improvizacijskega gledali┼í─Źa v Sloveniji, v regiji in v tujini. 

Ve─Ź informacij in kontakt:
info@cehzasmeh.si
+ 386 1 2317153

Andrej Te┼żak, direktor
tesky@cehzasmeh.si
+ 386 40 665576

 

CehZaSmeh © 2010